DSC 0012 001

Preuzeta sa: https://www.kazup.hr/

U četvrtak, 28. rujna, župan Karlovačke županije Damir Jelić sa svojim zamjenicama i pročelnicima upravnih odjela te direktorima/ravnateljima tvrtki i ustanova posjetio je Osnovnu školu Plaški i Općinu Plaški u okviru plana obilazaka općina i gradova te ustanova i tvrtki kojima je Karlovačka županija osnivač.

Cilj posjeta je bio upoznati se s aktualnom situacijom, problemima i mogućnostima te planovima razvoja i projektima koje ove škole, odnosno općine imaju.

U tu svrhu župan Jelić se sastao s ravnateljem Vlatkom Kulićem i njegovim najbližim suradnicima u Oš Plaški te poslije u zgradi Knjižnice Plaški s općinskim načelnikom Perom Damjanovićem i njegovim zamjenicima. Na sastanku s županom Jelićem općinski načelnik Pero Damjanović upoznao je župana s općinom Plaški, stanjem u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Plaški, problemom oko zemljišnih knjiga za katastarske općine na području općine Plaški, sa stanjem vodovodne mreže i općinskom tvrtkom Veks, aktualnim projektima i planovima za daljnji razvoj općine Plaški.

Prigodom posjeta Plaškome župan Jelić istakao je da je zadaća Karlovačke županije ravnomjerno razvijati sve svoje jedinice lokalne samouprave te da rješava probleme koje tište vodstvo i građane ovih općina i da Županija mora biti servis građana te spona između jedinica lokalne samouprave i državne vlasti.

Img 2096 Img 2098
Img 2100 Img 2103